icon MARKETING

1

Zoekwoorden Onderzoek

pic
2

Campagne Opzetten

pic
3

Bezoekers Analyseren

pic
4

Kosten per Lead Optimaliseren

pic

Google Adwords Management

Het opzetten en onderhouden van een goed lopende Google Adwords campagne kan veel tijd in beslag nemen en kan zonder voldoende kennis ervoor zorgen dat u kosten maakt zonder dat deze resulteren in goede bezoekers naar uw website. Door het uitbesteden van uw Adwords account aan een Gekwalificeerde Adwords Professional bij ISBP bent u er zeker van dat al uw campagnes voldoen aan de best presterende mogelijkheden die te behalen zijn voor de doelgroep van uw website.

Ons kantoor kan u helpen met het opzetten van totaal nieuwe Google Adwords accounts als ook het optimaliseren van uw huidige campagnes. Heel vaak zien we dat de kosten per sale veel te hoog zijn en dat er nog steeds onrelevante zoekwoorden worden gebruikt waardoor een eventuele conversie uit blijft en hierdoor ook kosten te hoog zijn.

Ook geven we graag advies over de extra mogelijkheden betreffende uw Adwords management. Zo word er vaak niet gekeken naar remarketing, conversie optimalisatie, display advertising en het gebruik van youtube. Uw persoonlijk Adwords Professional helpt u graag met het maken van de juiste beslissingen voor uw Adwords Advertentie mogelijkheden.

Onze vaste prijzen voor Adwords Management

 • Uurtarief
  €50
 • Remarketing Instellen
  €50
 • Google Shopping
  €299
 • Display Advertising
  €69
 • Conversie Optimalisatie
  €149
Vrijblijvende offerte aanvragen voor Adwords Management

Hier kunt u uw eisen en wensen verder toelichten.
Controlevraag

Can't read the image? click here to refresh
 • 100% valid W3C HTML5 en CSS3
 • Cross Browser ondersteuning
 • On-page Zoekmachine Optimalisatie
 • Levering binnen 2 werkdagen
 • Betalen bij 100% tevredenheid
 • Geoptimaliseerd voor snelle laadtijden
 • De bestanden zijn volledig uw eigendom
pic
Adwords Management
Adverteren met Google Adwords
Remarketing Strategy
Google Shopping
Display Advertising
Conversie optimalisatie
Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine en domineert de markt in organische en betaalde zoekresultaten. Adwords is het advertentiesysteem van Google waarbij u vanaf 1 cent per klik kunt adverteren. Adwords is een advertentiesysteem waarbij enorm veel mogelijkheden zijn waardoor het uitbesteden van adwords management dan ook vaak beter gedaan kan worden door een adwords expert. ISBP is wilt u hier graag mee helpen.
pic
Bing Management
Adverteren met Bing
Remarketing Strategy
Display Advertising
Conversie optimalisatie
Bing is de online zoekmachine van Microsoft en heeft slechts een klein deel van de markt veroverd in Nederland en omstreken. Toch is het belangrijk om deze zoekmachine niet links te laten liggen daar mooie resultaten zeker mogelijk zijn. De kosten per klik zijn vaak een stuk lager dan bij Adwords en het kan zelfs zijn dat de concurrentie Bing nog niet heeft ontdekt waardoor u gemakkelijk bovenaan de zoekresultaten kunt komen.
pic
Facebook Management
Adverteren met Facebook
Remarketing Strategy
Conversie optimalisatie
Buiten de zoekmachines is Facebook het platform waar mensen tegenwoordig allerlei informatie vandaan halen, het blijkt zelfs dat men steeds vaker Facebook boven Google prefereert in hun zoektocht op het internet. De mogelijkheden om uw product of dienst daarom via Facebook te promoten is daarom zeker de moeite waard.

Onze Klanten

pic
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adispiscing elitdignissim ante eget eros pulvinar id suscipit erat egestas. Aliquam erat volitpat. Mauris eu arcu lorem ultricies ipsum eleifend rhoncus ut in felis. ”

Richard Stevenson - ArtworkGeneration
pic
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adispiscing elitdignissim ante eget eros pulvinar id suscipit erat egestas. Aliquam erat volitpat. Mauris eu arcu lorem ultricies ipsum eleifend rhoncus ut in felis. ”

Richard Stevenson - ArtworkGeneration