icon BASING

1

upload bestanden

pic
icon
2

wij basen

pic
icon
3

download uw website

pic

PSD naar Wordpress website

Wordpress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) op het net door ervaren en beginnende website eigenaars. Wordpress word gekenmerkt door het frisse overzichtelijke uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem.

Wanneer u een photoshop (PSD) ontwerp heeft en deze om wilt laten zetten van PSD naar Wordpress dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Onze ervaren programmeurs vertalen uw PSD bestand in een goede google vriendelijke code tegen een lage voor afgesproken prijs, vaak tot wel 40% goedkoper dan onze concurrenten

Waarom ISBP voor uw Wordpress website?

 • Een vaste prijs zonder verborgen kosten/meerprijs
 • Gratis installatie van uw nieuwe Wordpress website op uw eigen server
 • SEO vriendelijke code welke hoge resultaten in google garandeert!
 • Een website die is getest op alle browsers en apparaten
 • U betaald pas wanneer de PSD to Wordpress Basing helemaal klaar is en u akkoord bent met het resultaat

 • Wordpress Website

  Een PSD to Wordpress Basen is niet voor iedereen weggelegd, gelukkig hebben onze professionals meer dan 6 jaar ervaring in het slicen van Responsive Wordpress Websites. Het maken van een Responsive Website is tegenwoordig zeer belangrijk, Responsive betekent simpelweg dat de website zich automatisch aanpast aan de resolutie van het scherm. Hierdoor zal de website er mooier uitzien op bijvoorbeeld een smartphone of tablet in tegenstelling tot een normale "standaard" PSD naar Wordpress Basing. De grootste voordelen van een responsive basing zijn de gebruiksvriendelijkheid, snellere laadtijden op kleinere schermen en betere resultaten in Google en andere zoekmachines.

  Onze vaste prijzen voor het basen van uw PSD naar Wordpress

  • icon Homepagina €149
  • icon Vervolgpagina €99

  Als extra service leveren wij de volgende onderdelen helemaal gratis bij Wordpress Basing:

  pic
  Een dropdown is een uitklapbaar menu welke opent wanneer je hier op klikt die meestal word gebruikt in de navigatiebalk om bezoekers eenvoudiger door de website te laten surfen.
  pic
  Een image slider laat u meerdere afbeeldingen in hetzelfde vlak zien door tussenposes van een aantal seconden van afbeelding te veranderen.
  pic
  Uw bezoekers video laten bekijken op uw website door bijvoorbeeld Youtube te embedden op uw pagina. Ook andere kant en klaar oplossingen van andere websites zijn natuurlijk mogelijk.
  pic
  Mouse Hover functies worden automatisch geimplementeerd bij alle buttons en links op de website, op deze manier is navigeren nog makkelijker voor al uw bezoekers.
  Vrijblijvende offerte aanvragen voor PSD to Wordpress basing


  Hier kunt u uw eisen en wensen verder toelichten.

  Uploaden

  Links

  Lorem ipsum dolor sit amet
  logo

  U Kunt ons eigen we transfer kanaal Gebruiken.

  Upload uw bestanden in combinatie met uw project ID

  Directbasing.wetransfer.com
  Controlevraag


  Can't read the image? click here to refresh
  • 100% valid W3C HTML5 en CSS3
  • Cross Browser ondersteuning
  • On-page Zoekmachine Optimalisatie
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Betalen bij 100% tevredenheid
  • Geoptimaliseerd voor snelle laadtijden
  • De bestanden zijn volledig uw eigendom
  pic
  PSD naar Wordpress
  VANAF
  €149
  Wordpress is het meest populaire CMS (content management system) van het moment. Wordpress is een zeer gebruiksvriendelijke CMS met een groot scala aan mogelijkheden. Bij ISBP kunt u uw PSD naar Wordpress laten basen waarbij we uiteraard gebruik maken van de laatste nieuwe technieken voor een optimaal resultaat.
  pic
  pic
  PSD naar Responsive
  VANAF
  €75
  Met Responsive PSD basing brengt u de mooiste websites tot leven op de schermen van uw potientiele klanten, wij raden al onze klanten aan om responsive te basen daar dit door zowel klant als zoekmachine het hoogste word gewaardeerd.
  pic
  pic
  PSD naar HTML
  VANAF
  €35
  Hoeft uw website alleen goed uit te zien op 1 soort apparaat zoals bijvoorbeeld een laptop dan is deze soort basing perfect voor u.
  pic